- Witte wijn (100 ml)
- Champignon roerbakgroente (400 gram)
- Koolvisfilet (250 gram)
- Pangasiusfilet (300 gram)
- Knoflook (2 teentjes)
- Citroen (1 stuk)
- Aardappelen kruimig (800 gram)
- Zout en peper
- Olijfolie
Bereidingswijze:
Let op: Gebruik je diepvriesvis? Laat de vis dan voor gebruik ontdooien.
Snijd de koolvis en de pangasius in gelijke blokjes. Schil de aardappelen en snijd deze doormidden. Boen en rasp de schil van de citroen.
Breng een pan met water en een snuf zout aan de kook en kook de aardappelen 18 minuten. Giet af en bewaar in de pan.
Verhit ondertussen 2 eetlepels olijfolie in een grote koeken- of hapjespan. Roerbak de champignon roerbakmix 4 minuten. Pers de teentjes knoflook boven de pan uit en voeg de vis en de citroenrasp toe. Blus af met de wijn en laat met de deksel op de pan 7 minuten stoven.
Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel het vispotje met de aardappelen over de borden.
Eet smakelijk!
Bron: lidl.nl/kokenmetaanbiedingen.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten