- 1 pompoen (ca 400 gr)
- 1 ui
- runderrookworst (250 gr)
- 2 el kwark
- 2 tl kerriepoeder
- 0.5 rode peper
- 0.5 kg kruimige geschilde aardappelen
- 2 gele paprika's
- 2 appels
- zonnebloemolie
Bereidingswijze:
Breng een ruime pan met water en een snuf zout aan de kook.
Snijd de aardappelen in gelijke stukken. Kook de aardappelen met de pompoen 18 minuten. Giet af en bewaar in de pan.
Bereid de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Hak vervolgens de rode peper fijn, snijd de gele paprika's en de appel in blokjes en snipper de ui. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de kerrie met de rode peper, de gele paprika, de appel en de ui 3 minuten.
Meng het paprika-mengsel door de pompoen en aardappelen, voeg de kwark toe en stamp met een stamper tot een romige puree.
Snijd de rookworst in plakken. Verdeel de stamppot over de borden en serveer de rookworst.
Eet smakelijk!
Bron: kokenmetaanbiedingen . nl
Breng een ruime pan met water en een snuf zout aan de kook.
Snijd de aardappelen in gelijke stukken. Kook de aardappelen met de pompoen 18 minuten. Giet af en bewaar in de pan.
Bereid de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Hak vervolgens de rode peper fijn, snijd de gele paprika's en de appel in blokjes en snipper de ui. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de kerrie met de rode peper, de gele paprika, de appel en de ui 3 minuten.
Meng het paprika-mengsel door de pompoen en aardappelen, voeg de kwark toe en stamp met een stamper tot een romige puree.
Snijd de rookworst in plakken. Verdeel de stamppot over de borden en serveer de rookworst.
Eet smakelijk!
Bron: kokenmetaanbiedingen . nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten