Ingrediënten:
- 4 eieren
- 80 gr ansjovis
- 75 gr Parmezaanse kaas
- 110 gr rauwe ham
- 4 handjes rucola
- 250 gr tortellini (pasta)
- 4 el mayonaise
- 1 teentje knoflook
- 200 gr sperziebonen
- zout en peper
- olijfolie
Bereidingswijze:
Breng een pan met water en een snuf zout aan de kook. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en bewaar met een scheutje olijfolie in de pan.
Breng een tweede pan met water aan de kook. Kook de eieren 6 minuten, giet af en laat de eieren met koud water schrikken. Pel de eieren en snijd vervolgens in vieren.
Rasp, indien nodig, de parmezaanse kaas. Meng in een maatbeker de mayonaise, de Parmezaanse kaas, de knoflook en 3 ansjovisfilets. Pureer met de staafmixer tot een gladde dressing en breng op smaak met peper.
Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan en bak de sperzieboontjes circa 8 minuten.
Meng de tortellini met de boontjes en de caesar dressing. Verdeel de tortellini over de borden en garneer met de rucola, de ei, de rauwe ham en de resterende ansjovis.
Eet smakelijk!
Breng een tweede pan met water aan de kook. Kook de eieren 6 minuten, giet af en laat de eieren met koud water schrikken. Pel de eieren en snijd vervolgens in vieren.
Rasp, indien nodig, de parmezaanse kaas. Meng in een maatbeker de mayonaise, de Parmezaanse kaas, de knoflook en 3 ansjovisfilets. Pureer met de staafmixer tot een gladde dressing en breng op smaak met peper.
Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan en bak de sperzieboontjes circa 8 minuten.
Meng de tortellini met de boontjes en de caesar dressing. Verdeel de tortellini over de borden en garneer met de rucola, de ei, de rauwe ham en de resterende ansjovis.
Eet smakelijk!
Bron: kokenmetaanbiedingen . nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten