Pagina's

woensdag 23 september 2015

Chili con carne wraps


Ingrediënten (4 pers):

5 grote vastkokende aardappels olijfolie
2 uien
1 teentje knoflook
300 g gehakt
1 rode chilipeper
8 tortilla's
peper en zout

Bereidingswijze:

Schil de aardappels en snijd ze in dobbelsteentjes van 1 cm. 
Hak de uien en de knoflook fijn. Verhit de olie in de wok. Fruit de uien en de knoflook in de wok. 
Voeg het gehakt toe en bak het gaar. Schep het gehakt uit de wok.
Doe de aardappelblokjes in de wok. Bak ze gaar. Ontdoe de chilipeper van de zaadjes en hak fijn. 
Hak ook de tomaten fijn. Doe ze bij de aardappels en laat zachtjes doorkoken tot het meeste vocht verdampt is. Voeg het gehakt opnieuw toe en breng op smaak met peper en zout. 
Hak de koriander fijn en roer hem door de chili con carne, samen met de kaas. 
Verwarm de tortilla's zoals aangegeven op de verpakking, of maak ze zelf (link onderaan dit recept). 
Verdeel de chili con carne over de tortilla's en rol op. Dien meteen op.

Eet smakelijk!

Tip:
* Houd je van pikant? Voeg een extra chilipeper toe.
* Wraps of tortilla's kun je ook zelf maken. Voor het recept, klik je op deze link

Geen opmerkingen:

Een reactie posten