Ingrediënten (2 pers):
1 groene paprika
1 vleestomaat
1/2 blikje tonijn (op water)
125 gr. fusilli
125 gr. Hüttenkäse
1 1/2 el limoensap
1 el olijfolie
1/2 teentje knoflook
1 1/2 el verse basilicum of 3 tl basilicum uit de diepvries
zout
zwarte peper
1 vleestomaat
1/2 blikje tonijn (op water)
125 gr. fusilli
125 gr. Hüttenkäse
1 1/2 el limoensap
1 el olijfolie
1/2 teentje knoflook
1 1/2 el verse basilicum of 3 tl basilicum uit de diepvries
zout
zwarte peper
Bereidingswijze:
Maak de paprika en de tomaat schoon en snijd ze in blokjes.
Laat de tonijn uitlekkenen breek deze in stukjes.
Kook de fusilli beetgaar en laat deze in eenvergiet afkoelen.
Roer Hüttenkäse , limoensap, olijfolie, geperste knoflook, reepjesbasilicum, zout en peper goed door elkaar.
Laat de tonijn uitlekkenen breek deze in stukjes.
Kook de fusilli beetgaar en laat deze in eenvergiet afkoelen.
Roer Hüttenkäse , limoensap, olijfolie, geperste knoflook, reepjesbasilicum, zout en peper goed door elkaar.
Meng het Hüttenkäse -mengsel doorde afgekoelde fusilli.
Schep tenslotte de tomaat, de paprika en de tonijn door de pasta.
Schep tenslotte de tomaat, de paprika en de tonijn door de pasta.
Eet smakelijk!
Bron: huttenkase.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten