Ingrediënten (4 pers):
400 g spaghetti
8 teentjes knoflook
2 chilipepers
min 5-6 el olijfolie
bos- of lente-uitjes
Parmezaanse kaas
evt peterselie
evt rucola
8 teentjes knoflook
2 chilipepers
min 5-6 el olijfolie
bos- of lente-uitjes
Parmezaanse kaas
evt peterselie
evt rucola
Bereidingswijze:
Verwijder de zaadlijsten van de chilipepers en snijd de chilipepers in kleine stukjes. Pel de knoflookteentjes en snijd ze in flinterdunne plakjes.
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit in een koekenpan de olfijolie en zorg ervoor dat de olijfolie de gehele bodem van de pan bedekt. Voeg als de olijfolie warm is de chilipepers en knoflook toe. Laat rustig 5-7 minuten bakken maar zorg er wel voor dat de knoflook niet bruin wordt.
Snijd ondertussen de lente-uitjes in ringetjes.
Giet de spaghetti als hij gaar is af, en voeg al het olijfoliemengsel en de lente-uitjes toe aan de spaghetti. Roer alles goed door elkaar.
Werk evt af met peterselie. Dien op met geraspte Parmezaanse kaas.
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit in een koekenpan de olfijolie en zorg ervoor dat de olijfolie de gehele bodem van de pan bedekt. Voeg als de olijfolie warm is de chilipepers en knoflook toe. Laat rustig 5-7 minuten bakken maar zorg er wel voor dat de knoflook niet bruin wordt.
Snijd ondertussen de lente-uitjes in ringetjes.
Giet de spaghetti als hij gaar is af, en voeg al het olijfoliemengsel en de lente-uitjes toe aan de spaghetti. Roer alles goed door elkaar.
Werk evt af met peterselie. Dien op met geraspte Parmezaanse kaas.
Tip: heerlijk met rucola-salade.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten