Pagina's

dinsdag 19 juli 2016

Cannelloni met gehakt en tomatensaus

Ingrediƫnten (2-3 pers):
  • 125 gr cannelloni 
  • 300 gr rundergehakt
  • 350 g passata (gezeefde tomaten )
  • 500 g tomato frito (gekruide gez tomaten)
  • geraspte kaas
  • peper en zout
  • basilicum
Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 C.
Kruid het rundergehakt naar smaak en bak het rul in de pan. Voeg hieraan de tomato frito toe en laat zachtjes sudderen.
Verwarm de passata, kruid naar smaak met peper, zout en basilicum en laat zachtjes even sudderen.
Vet een ovenschaal in, neem een buisje canneloni, en vul deze voorzichtig met het gehakt-tomatenmengsel. Ik gebruik hiervoor een theelepel.


Leg de gevulde cannelloni in de ovenschaal en schenk de passata eroverheen.
Bestrooi met de geraspte kaas en verwarm in de oven gedurende 30-35 minuten.

Tip: heerlijk met een Italiaanse tomaten-mozarella salade!

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten