- 4 iets kruimige aardappelen
- 4 eieren
- 400 g prei (gewassen en in ringen)
- 4 el zonnebloemolie
- 2 el kerriepoeder
- 200 ml groentebouillon (van tablet)
- ½ pak tuinerwten (a 450 g, diepvries)
- 1 pak eiernoedels (250 g)
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 cm. Kook ze 8 min. in water met zout. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en halveer. Kook de prei 2 min. en laat uitlekken.
Verhit 2 el olie in een wok. Bak de aardappelen met het kerriepoeder 4 min. Het is goed als de aardappelen een beetje uit elkaar vallen, dat bindt de saus. Voeg de bouillon, tuinerwten en eieren toe en laat 10 min. zachtjes koken met de deksel op de wok. Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de prei 3 min. Voeg de noedels toe en bak nog 2 min. Serveer met het aardappelmengsel.
Eet smakelijk!
Bron: ah.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten