Ingrediƫnten:
- 150 gr Griekse yoghurt
- 1/3 komkommer
- 2 tenen knoflook
- zout
- olijfolie
- dille
Bereidingswijze:
Rasp de komkommer en knijp hem uit boven een vergiet.
Pers de knoflookteentjes, voeg samen met de uitgeknepen komkommer toe aan de Griekse yoghurt en voeg een mespuntje zout toe.
Voeg 1,5 tl dille toe en een klein scheutje olijfolie.
Meng alles onder elkaar.
Heerlijk als saus bij een barbecue of op een stukje stokbrood.
Eet smakelijk!
Rasp de komkommer en knijp hem uit boven een vergiet.
Pers de knoflookteentjes, voeg samen met de uitgeknepen komkommer toe aan de Griekse yoghurt en voeg een mespuntje zout toe.
Voeg 1,5 tl dille toe en een klein scheutje olijfolie.
Meng alles onder elkaar.
Heerlijk als saus bij een barbecue of op een stukje stokbrood.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten