- 270 gram rijst
- 4 eieren
- boemboe voor ajam paniki (95 gr)
- 0.5 Chinese kool
- 0.5 Paksoi
- zonnebloemolie
- water
Bereidingswijze:
Breng 2 pannen met water aan de kook. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en kook de eieren 6-7 minuten. Giet de eieren af en spoel na onder koud water. Pel en snijd de eieren in plakjes.
Pel en snijd de ui en pers de knoflook. Was en snijd de paksoi in reepjes. Doe dit ook met de Chinese kool.
Verhit 2 eetlepels olie in een soeppan en bak de ui en knoflook 1 minuut. Voeg de Ajam paniki, de paksoi en de Chinese kool toe en roerbak 5 minuten op laag vuur.
Voeg 1 liter water toe en breng aan de kook. Haal de pan van het vuur en verdeel de soep en de plakjes ei over de soepkommen en serveer met rijst.
Eet smakelijk!
Bron: kokenmetaanbiedingen.nl
Breng 2 pannen met water aan de kook. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en kook de eieren 6-7 minuten. Giet de eieren af en spoel na onder koud water. Pel en snijd de eieren in plakjes.
Pel en snijd de ui en pers de knoflook. Was en snijd de paksoi in reepjes. Doe dit ook met de Chinese kool.
Verhit 2 eetlepels olie in een soeppan en bak de ui en knoflook 1 minuut. Voeg de Ajam paniki, de paksoi en de Chinese kool toe en roerbak 5 minuten op laag vuur.
Voeg 1 liter water toe en breng aan de kook. Haal de pan van het vuur en verdeel de soep en de plakjes ei over de soepkommen en serveer met rijst.
Eet smakelijk!
Bron: kokenmetaanbiedingen.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten