Pagina's

dinsdag 16 augustus 2016

Voor de barbecue: aardappelspiesjes met courgette

Ingrediënten (voor 6 spiesjes):
  • 6 aardappels (voorgekookt)
  • 1 paprika
  • halve courgette
  • 1 el olie
  • 2 tl Italiaanse kruiden
  • snufje cayennepeper
Bereidingswijze:

Zet een pan water op en kook de aardappels circa 10 minuten. Je kunt ook een zakje voorgekookte en geschilde aardappels kopen. Snijd de aardappels in dikke plakken en de paprika en courgette in stukken.
Rijg de plakjes aardappel, paprika en courgette aan een satéprikker. Je kunt het beste de satéprikkers 20 miuten laten weken in een bakje water zodat ze niet verbranden op de barbecue.
Meng in een kleine bakje de olie met de Italiaanse kruiden en de cayennepeper. Met een kwastje strijk je het oliemengsel over de spiesjes.
Bak de spiesjes nu op de barbecue totdat ze goed doorbakken zijn.

Eet smakelijk!

Bron: lekkerensimpel.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten