Ingrediënten (2 pers):
- 2 sneetjes bruinbrood
- 6 takjes bladpeterselie
- 1 teentje knoflook
- 250 gr kastanjechampignons
- 1 el olie
Bereidingswijze:
Rooster het brood goudbruin en snijd de sneetjes in smalle repen.
Was de peterselie en snijd de blaadjes klein.
Maak de knoflook schoon en snijd het teentje in reepjes.
Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
Verwarm de olie en bak hierin op hoog vuur de champignons met de knoflook en de peterselie enkele minuten.
Maak het op smaak met peper.
Geef de champignons warm of lauw met de reepjes geroosterd brood.
Eet smakelijk!
Was de peterselie en snijd de blaadjes klein.
Maak de knoflook schoon en snijd het teentje in reepjes.
Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
Verwarm de olie en bak hierin op hoog vuur de champignons met de knoflook en de peterselie enkele minuten.
Maak het op smaak met peper.
Geef de champignons warm of lauw met de reepjes geroosterd brood.
Eet smakelijk!
Bron: gezondheidsnet . nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten