Ingrediënten (4 pers):
- 300 g spaghetti
- 2 tenen knoflook
- 46 g ansjovisfilets in olijfolie
- 1 el sambal
- 1 courgette
- 150 g boerenkool
- 250 g cherrytomaten
- 50 g Pecorino Romano
Bereidingswijze:
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de knoflook fijn.
Verhit ondertussen de ansjovisfilets met de olie in een hapjespan en duw met een pollepel de ansjovis in stukjes. Voeg de knoflook en sambal toe en fruit 2 min. op laag vuur.
Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd in stukjes. Voeg met de boerenkool toe aan het knoflook-sambalmengsel en bak 5 min. mee op hoog vuur. Schep regelmatig om.
Halveer ondertussen de tomaatjes. Giet de spaghetti af en meng met de tomaten door de groenten. Schaaf de pecorino erover en serveer.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de knoflook fijn.
Verhit ondertussen de ansjovisfilets met de olie in een hapjespan en duw met een pollepel de ansjovis in stukjes. Voeg de knoflook en sambal toe en fruit 2 min. op laag vuur.
Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd in stukjes. Voeg met de boerenkool toe aan het knoflook-sambalmengsel en bak 5 min. mee op hoog vuur. Schep regelmatig om.
Halveer ondertussen de tomaatjes. Giet de spaghetti af en meng met de tomaten door de groenten. Schaaf de pecorino erover en serveer.
Eet smakelijk!
Bron: ah . nl
Bron: ah . nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten