Pagina's

woensdag 9 november 2016

Tortillawraps

Tortillawraps, ze zijn lekker en heel veelzijdig. Als ontbijt, lunch, hoofdgerecht. Als je ze vult kun je er allerlei kanten mee op. En het leuke is dat het niet zo moeilijk is om deze zelf te maken!

Ingrediënten voor 8 tortillawraps:
  • 250 gr bloem
  • 1/2 tl zout
  • 4 tl bakpoeder
  • een beetje peper
  • 2 el olijfolie
  • 150 ml handwarm water
Bereidingswijze:

Kneed de bloem, zout, peper en 4 tl bakpoeder goed door elkaar.
Meng het deeg vervolgens met de 2 el olijfolie en het handwarme water.
Kneed goed dat er een mooi deeg ontstaat dat niet plakkerig is. Verpak het deeg in huishoudfolie en laat het 30 minuten rusten in de koelkast.
Verdeel het deeg in 8 gelijke stukken en rol elk stukje uit tot een heel dunne, rond lap. Verhit een pan met een beetje olijfolie, en bak de wraps hierin ca. 1 minuut per kant.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten