Ingredienten (3 pers):
200 gr bloem
2 eieren
500 ml melk
30 gr boter
125 creme fraiche (light)
250 gr champignons
1 rode paprika
200 gr hamreepjes
geraspte kaas
snufje zout
2 eieren
500 ml melk
30 gr boter
125 creme fraiche (light)
250 gr champignons
1 rode paprika
200 gr hamreepjes
geraspte kaas
snufje zout
Bereidingswijze:
Zeef de bloem in een kom en mix de eieren, melk en zout er door. Mix totdat er geen klontjes meer in zitten. Laat het pannenkoekbeslag even staan en snijd ondertussen de champignons en paprika in stukjes. Verhit een eetl olijfolie in een pan en bak de hamreepjes licht bruin. Voeg de paprika en champignons toe en bak even mee.
Verhit een beetje boter in een koekenpan en schep ongeveer 1 soeplepel pannenkoekbeslag er in en draai met de pan totdat de hele oppervlakte bedekt is met een laagje beslag. Bak de pannenkoek aan de onderkant goudbruin en draai hem daarna om. Herhaal dit totdat je 6 pannenkoeken hebt.
Verwarm de oven op 200 graden. Roer de crème fraiche door het ham en groente mengsel en schep wat in een lijn op de pannenkoek. Rol de pannenkoek op en leg hem in een ingevette ovenschaal. Doe dit totdat je 6 mooie pannenkoekrollen naast elkaar hebt liggen. Bestrooi met kaas en zet ongeveer 10 min in de oven totdat de kaas gesmolten is.
Verhit een beetje boter in een koekenpan en schep ongeveer 1 soeplepel pannenkoekbeslag er in en draai met de pan totdat de hele oppervlakte bedekt is met een laagje beslag. Bak de pannenkoek aan de onderkant goudbruin en draai hem daarna om. Herhaal dit totdat je 6 pannenkoeken hebt.
Verwarm de oven op 200 graden. Roer de crème fraiche door het ham en groente mengsel en schep wat in een lijn op de pannenkoek. Rol de pannenkoek op en leg hem in een ingevette ovenschaal. Doe dit totdat je 6 mooie pannenkoekrollen naast elkaar hebt liggen. Bestrooi met kaas en zet ongeveer 10 min in de oven totdat de kaas gesmolten is.
Eet smakelijk!
Bron: leukerecepten.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten