Ingrediënten (2 pers):
600 gram aardappelen
400 gram knolselderij
3 stengels bleekselderij
1½ dl halfvolle melk
½ eetlepel mosterd
Paar blaadjes van de bleekselderij of bladselderij
400 gram knolselderij
3 stengels bleekselderij
1½ dl halfvolle melk
½ eetlepel mosterd
Paar blaadjes van de bleekselderij of bladselderij
Bereidingswijze:
Schil de aardappelen.
Maak het stuk knolselderij schoon en snijd het in blokjes.
Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in boogjes.
Kook de aardappelen met de knolselderij en de bleekselderij in weinig water gaar.
Maak er met hete melk en de mosterd een smeuïge puree van.
Snijd het selderijblad klein en meng het door de stamppot.
Maak het stuk knolselderij schoon en snijd het in blokjes.
Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in boogjes.
Kook de aardappelen met de knolselderij en de bleekselderij in weinig water gaar.
Maak er met hete melk en de mosterd een smeuïge puree van.
Snijd het selderijblad klein en meng het door de stamppot.
Eet smakelijk!
Bron: gezondheidsnet.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten