Ingrediƫnten (4 pers):
2 bakjes cherry-/kerstomaatjes gehalveerd
2 eetlepels koriander gehakt, vers
1 citroen rasp en sap
2 teentjes knoflook, fijngehakt
4 eetlepels olijfolie
2 avocado's geschild, in blokjes
300 gram spaghetti
2 eetlepels peterselie gehakt
2 eetlepels koriander gehakt, vers
1 citroen rasp en sap
2 teentjes knoflook, fijngehakt
4 eetlepels olijfolie
2 avocado's geschild, in blokjes
300 gram spaghetti
2 eetlepels peterselie gehakt
Bereidingswijze:
Meng de tomaatjes met de koriander, citroenrasp, -sap, knoflook, olijfolie, avocado, zout en peper.
Kook de spaghetti beetgaar en giet af.
Meng de warme spaghetti met het tomaten-avocadomengsel. Verwarm eventueel kort in een hete wok en serveer.
Bestrooi met peterselie.
Kook de spaghetti beetgaar en giet af.
Meng de warme spaghetti met het tomaten-avocadomengsel. Verwarm eventueel kort in een hete wok en serveer.
Bestrooi met peterselie.
Tips:
* Bestrooi de pasta met geschaafde krullen Parmezaan of boerenkaas.
* In plaats van cherrytomaatjes kun je ook 400 gram trostomaten, in vieren gesneden, gebruiken.
* Bestrooi de pasta met geschaafde krullen Parmezaan of boerenkaas.
* In plaats van cherrytomaatjes kun je ook 400 gram trostomaten, in vieren gesneden, gebruiken.
Eet smakelijk!
Bron: emte.nl
Bron: emte.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten