- 2 courgettes
- 2 paprikas
- 1 teentje kloflook
- 400 g mager rundergehakt
- 1 ei
- 200 g paneermeel
- 250 g basmatirijst
- 2 sjalotten of 2 kleine uien
- 1 blik gepelde tomaten in blokjes
- olijfolie
- peper en zout
Bereidingswijze:
Snij de paprika's in de lengte in twee en haal de pitjes eruit.
Meng het gehakt met het ei, paneermeel, peper en zout en vul er de gehalveerde paprika's mee.
Bak ze gaar in de oven op 180 C.
Snipper de sjalotjes of kleine uien en een teentje knoflook en stoof in wat olijfolie. Voeg er nadien de tomatenblokjes aan toe en laat sudderen.
Snij de courgettes in blokjes en stoof ze in olijfolie.
Kook de rijs en voeg ze bij de courgettes. Bak samen op en kruid met peper en zout
Snij de paprika's in de lengte in twee en haal de pitjes eruit.
Meng het gehakt met het ei, paneermeel, peper en zout en vul er de gehalveerde paprika's mee.
Bak ze gaar in de oven op 180 C.
Snipper de sjalotjes of kleine uien en een teentje knoflook en stoof in wat olijfolie. Voeg er nadien de tomatenblokjes aan toe en laat sudderen.
Snij de courgettes in blokjes en stoof ze in olijfolie.
Kook de rijs en voeg ze bij de courgettes. Bak samen op en kruid met peper en zout
Eet smakelijk!
Bron: delhaize.be
Geen opmerkingen:
Een reactie posten