Ingrediënten (4 pers):
- 300 g farfalle (of andere kleine pasta)
- 1 bussel groene asperges
- 150 g erwten (vers of diepvries)
- 6 radijzen
- 6 kerstomaten
- 1 el citroensap
- 1 takje tijm
- 4 el olijfolie
- peper en zout
Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Spoel met koud water en laat uitlekken.
Maak de groenten schoon. Snij de asperges in stukken. Kook de asperges en de erwtjes beetgaar in gezouten water, laat schrikken in koud water en uitlekken.
Snij de radijsjes in plakjes, de tomaten in kwartjes. Schep alle groenten door de pasta.
Rist de tijmblaadjes af. Roer een vinaigrette van de olijfolie, het citroensap, de tijm, peper en zout. Meng met de salade. Zet in de koelkast tot gebruik.
Eet smakelijk!
Bron: libelle-lekker.be
Geen opmerkingen:
Een reactie posten