De vleesliefhebbers kunnen hier altijd een stukje mager gegrild vlees, hamblokjes of bv gerookte kip aan toevoegen.
Ingrediënten (4 pers):
- 250 g tomaten
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 1 gele paprika
- 200 g ui
- 1 laurier (blad)
- 3 knoflookteentjes (gehakt)
- peper en zout
Ontvel de paprika's, snij ze in reepjes. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in kwartjes.
Snipper de ui.
Fruit de uitsnippers in wat olie. Doe er de knoflook, laurier en paprika bij. Dek af en laat 10 minuten zachtjes koken.
Voeg er de tomaten aan toe. Kruid met peper en zout.
Draai het vuur wat hoger en laat nog een kwartiertje koken, roer regelmatig om.
Eet smakelijk!
Bron: libelle-lekker.be
4
Geen opmerkingen:
Een reactie posten