Pagina's

vrijdag 11 maart 2016

Broccoli-ovenschotel

Ingrediƫnten (4 pers):

  • 500 g broccoli
  • 500 g aardappelschijfjes
  • 250 g champignons
  • 1 ui
  • 50 g geraspte 30+ kaas
  • 200 g gekookte achterham (in reepjes)
  • 2 eidooiers
  • 50 ml halfvolle melk
  • 2 el olijfolie
  • zout en peper
Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200C.
Snij de broccoli in kleine roosjes en kook deze vervolgens beetgaar. Snij de champignons in plakjes en snipper de ui. Verhit in tussen de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de ui samen met de champignons. Roer daarna de kaas en de ham erdoor en laat de massa afkoelen.
Klop de melk samen met de eidooiers en meng dit door het geheel. Breng evt op smaak met zout en peper.
Leg de broccoli in een ovenschool en verspreid het mengsel hier overheen.
Verdeel de aardappelschijfjes daar bovenop en bestrooi met wat kaas.
Zet de schaal ongeveer 30 minuten in de oven.

Eet smakelijk!

Bron: lidl.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten