Ingrediënten (4 pers):
- 1 kg iets kruimige aardappelen
- 1 zak snijbonen (gesneden (250 g)
- 1 zak gebroken sperziebonen (250 g)
- 2 dikke plakken bakbacon (a 140 g)
- 2 el grove mosterd
- scheutje melk
Schil de aardappels en kook ze gaar in iets gezouten water. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met een pureestamper.
Verwarm een beetje melk en voeg dat vervolgens toe aan de aardappelpuree.
Kook de snijbonen met de sperziebonen in weinig water met zout in 4-5 min. beetgaar en giet de bonen af. Snijd de bacon in reepjes en bak ze in een droge koekenpan krokant uit. Schep de bonen en baconreepjes door de aardappelpuree en breng de stamppot op smaak met de mosterd, zout en peper. Schep de twee-bonenstamppot met bacon op 4 borden.
Lekker met piccalilly.
Eet smakelijk!
Bron: ah.nl
Bron: ah.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten