Pagina's

woensdag 9 maart 2016

Gevulde paprika’s

Ingrediënten (4 pers):
  • 2 courgettes 
  • 2 paprika's 
  • 400 g mager rundergehakt
  • 1 ei 
  • 200 g paneermeel
  • 250 g basmatirijst 
  • 2 sjalotten (of 1 middelgrote ui)
  • 1 teen knoflook
  • 1 blik gepelde tomaten in blokjes 
  • olijfolie
  • peper en zout
Bereidingswijze:

Snij de paprika's in de lengte in twee en haal de pitjes er uit.
Meng het gehakt met het eitje, het paneermeel, het peper en zout en vul er de gehalveerde paprika's mee. Bak ze gaar in de oven op 180 graden (ca 35 minuten).
Snipper een sjalot en een teentje knoflook en stoof in wat olijfolie. Voeg er nadien de tomatenblokjes aan toe en laat sudderen.
Snij de courgettes in blokjes en stoof ze in olijfolie. Kook de rijst en voeg ze bij de courgettes. Bak samen op en kruid met peper en zout.

Eet smakelijk!

Bron: delhaize.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten