Het recept is er een uit moeders keuken.
gazpacho-su-1215073-l
Ingrediƫnten:
  •  8 Ć  10 tomaten
  • 1/2 groene paprika
  • 1/2 komkommer
  • 5 sneetjes wit brood
  • 1 liter koud water
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • plantaardige olie
  • azijn
Bereiding:
Breek het brood in stukjes en week het in een flinke scheut olie.
Mix met een staafmixer of in een blender, de komkommer, de ui, de paprika en de knoflook met de helft van het water.
Als het mengsel een gladde massa is, de tomaten en het brood toevoegen en blijven mixen tot het terug een gladde massa is.
Voeg dan de rest van het water bij.
Voeg azijn, peper en zout.
Zet tot je de soep opdient de gazpacho in de koelkast.
De gazpacho kun je heerlijk serveren, met fijngesneden komkommer, fijngesnipperde ui, croutons, fijngesneden paprika en stukjes hard gekookt ei.
Eet smakelijk!

Bron: mijn moeders keuken