- 400 g spaghetti
- 200 g sperziebonen
- 12 groene asperges (klein)
- 2 el rucola (gesnipperd)
- 100 g walnoten
- 50 g parmezaanse kaas (geraspt)
- 30 g mozzarella (in stukjes)
- 2 tl plantaardige olie
- peper en zout
Kook de spaghetti beetgaar in gezouten water.
Kook de asperges en sperzieboontjes 7 minuten, giet af en besprenkel met de olie.
Rooster de walnoten in een pan met antiaanbaklaag. Vermeng de spaghetti met de asperges, de boontjes, de walnoten, de mozzarella, de rucola en de parmezaan.
Breng nog even op smaak met peper en zout.
Tip: wil je toch vlees toevoegen, kun je kiezen voor blokjes ham.
Eet smakelijk!
Bron: libelle-lekker.be
Geen opmerkingen:
Een reactie posten