Pagina's

vrijdag 20 mei 2016

Heks'nkaas - zelf gemaakt is het verser, lekkerder, gezonder en goedkoper!

Heks'nkaas doet het ideaal als groentendip, op een stukje stokbrood, bij een barbecue. Keuze genoeg, en niet moeilijk te maken!

Ingrediƫnten:
* 150 g kruidenkaas (goedkoopste is prima)
* 60 g mayonaise(of de light variant)
* 30 g prei(het lichtgroene gedeelte)
* 10 g verse peterselie (of gedroogde naar smaak )
* 1 snufje zout
* 1 snufje gemalen zwarte peper
* paar druppels citroensap

Bereidingswijze:

Pureer de prei en peterselie samen met mayonaise, peper zout en citroensap met de staafmixer. Wanneer je geen staafmixer hebt kan je de prei en peterselie ook heel fijn snijden en dan met de bolle kant van een lepel pureren op de snijplank. Meng vervolgens de kruidenkaas erdoorheen en klaar is de heks’nkaas!

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten