Ingrediƫnten (ca 20 porties):
80 ml olijfolie
350 ml honing
1 zakje vanillesuiker (ca. 8 g)
1 el kaneelpoeder
½ tl zout
60 g cacao
500 g muesli
100 g geraspte kokos
100 g gemengde ongezouten noten (geroosterd en fijngehakt)
100 g gedroogde cranberry’s
bakpapier
350 ml honing
1 zakje vanillesuiker (ca. 8 g)
1 el kaneelpoeder
½ tl zout
60 g cacao
500 g muesli
100 g geraspte kokos
100 g gemengde ongezouten noten (geroosterd en fijngehakt)
100 g gedroogde cranberry’s
bakpapier
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 150°C. Breng de olijfolie, de honing, de vanillesuiker, het kaneelpoeder, het zout en de cacao aan de kook. Roer alle klontjes eruit met een garde. Bekleed twee bakplaten met bakpapier. Meng de muesli met de geraspte kokos, de noten en de warme cacaosiroop. Strijk het mengsel uit over de bakplaten.
Bak de granola ca. 45 minuten in de oven. Controleer of de granola krokant is door hem ca. 10 minuten op kamertemperatuur te laten staan. Als de granola niet krokant is, plaats je hem ca. 10 minuten terug in de oven. Voeg zodra de granola is afgekoeld de cranberry’s toe.
Bak de granola ca. 45 minuten in de oven. Controleer of de granola krokant is door hem ca. 10 minuten op kamertemperatuur te laten staan. Als de granola niet krokant is, plaats je hem ca. 10 minuten terug in de oven. Voeg zodra de granola is afgekoeld de cranberry’s toe.
Eet smakelijk!
Bron: gezondetenmagazine.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten