Ingrediƫnten (4 pers):
500 g aardappelschijfjes (voorgegaard)
2 bollen mozarellauit de folder Mozzarella (250 gram)
40 g ansjovis (in blik, met olijfolie)
5 tomaten
1 tl oregano
2 uien
zout en peper
olijfolie
2 bollen mozarellauit de folder Mozzarella (250 gram)
40 g ansjovis (in blik, met olijfolie)
5 tomaten
1 tl oregano
2 uien
zout en peper
olijfolie
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Was de tomaten en snijd in blokjes. Maak de uien schoon en snijd in ringen.
Laat de mozzarella uitllekken en snijd in plakken. Haal de ansjovisfilets uit het blikje en bewaar de olie.
Verdeel de ui, aardappel, tomaat, ansjovisfilets, mozzarella en oregano in laagjes over de ovenschaal. Breng op smaak met de ansjovis olie en peper. Zout is niet nodig door de zoute smaak van de ansjovis.
Zet de ovenschaal in het midden van de oven en laat dit gerecht in circa 20 minuten gaar worden.
Was de tomaten en snijd in blokjes. Maak de uien schoon en snijd in ringen.
Laat de mozzarella uitllekken en snijd in plakken. Haal de ansjovisfilets uit het blikje en bewaar de olie.
Verdeel de ui, aardappel, tomaat, ansjovisfilets, mozzarella en oregano in laagjes over de ovenschaal. Breng op smaak met de ansjovis olie en peper. Zout is niet nodig door de zoute smaak van de ansjovis.
Zet de ovenschaal in het midden van de oven en laat dit gerecht in circa 20 minuten gaar worden.
Tip! Serveer de ovenschotel op een bord met sla, lekker knapperig en gezond!
Eet smakelijk!
Bron: kokenmetaanbiedingen.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten