Pagina's

vrijdag 19 februari 2016

Amsterdamse pastasalade

Ingrediƫnten (4 pers):
  • 300 g penne (pasta)
  • 1 snufje zout
  • 3 el mayonaise 
  • 2 tl mosterd
  • 3 el water
  • 200 g ossenworst
  • 1 rode paprika
  • 165 g Amsterdamse uien (pot Ć  330 g)
  • 75 g veldsla




Bereidingswijze:

Kook de penne in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af en spoel onder stromend water koud.
Roer van de yoghurtmayonaise, de mosterd en het water een gladde dressing. Schep de dressing met de ossenworst, de paprika en de uien door de pasta. Bewaar de salade eventueel afgedekt in de koelkast.
Schep vlak voor serveren de veldsla door de pastasalade.

Tip: zet nog een schaal snoeptomaatjes op tafel!


Bron: jumbo.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten