Ingrediƫnten (4 pers):
- 400 gram champignons
- 500 gram spaghetti
- 50 milliliter olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- zout en versgemalen peper
- 1 el verse tijmblaadjes
- 1 bosje peterselie
- 150 gram belegen kaas grof geraspt
Bereidingswijze:
Borstel of veeg de champignons schoon. Halveer de
champignons of snijd ze in vieren.
Kook de spaghetti beetgaar.
Verhit de olijfolie, fruit hierin de knoflook en bak de champignons met zout en peper 4 minuten. Meng de tijm erdoor.
Schep de spaghetti met de peterselie en kaas er luchtig door.
Kook de spaghetti beetgaar.
Verhit de olijfolie, fruit hierin de knoflook en bak de champignons met zout en peper 4 minuten. Meng de tijm erdoor.
Schep de spaghetti met de peterselie en kaas er luchtig door.
Variatietip: neem in plaats van tijm gedroogde Italiaanse kruiden
Eet smakelijk!
Bron: plus.nl
Bron: plus.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten