Pagina's

donderdag 11 februari 2016

Spaghetti met paddenstoelen, kaas en kruiden

Ingrediƫnten (4 pers):
  • 400 gram champignons
  • 500 gram spaghetti
  • 50 milliliter olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • zout en versgemalen peper
  • 1 el verse tijmblaadjes
  • 1 bosje peterselie
  • 150 gram belegen kaas grof geraspt

Bereidingswijze:

Borstel of veeg de champignons schoon. Halveer de champignons of snijd ze in vieren.
Kook de spaghetti beetgaar.
Verhit de olijfolie, fruit hierin de knoflook en bak de champignons met zout en peper 4 minuten. Meng de tijm erdoor.
Schep de spaghetti met de peterselie en kaas er luchtig door.

Variatietip: neem in plaats van tijm gedroogde Italiaanse kruiden

Eet smakelijk!


Bron: plus.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten