Ingrediƫnten (4 pers):
750 gram aardappelen (geschild)
500 gram broccoli in roosjes
200 gram gedroogde tomaten op olie in reepjes
200 gram hamblokjes
150 gram feta in blokjes
500 gram broccoli in roosjes
200 gram gedroogde tomaten op olie in reepjes
200 gram hamblokjes
150 gram feta in blokjes
Bereidingswijze:
Kook de aardappelen met zout in 15-20 minuten gaar. Voeg de broccoliroosjes de laatste 5 minuten toe.
Giet de aardappelen en broccoli af en stoom ze even droog.
Voeg de tomatenreepjes en een scheut tomatenolie bij de aardappels en broccoli en stamp het geheel tot een grove stamppot.
Schep de hamblokjes erdoor en bestrooi het gerecht met de fetablokjes.
Giet de aardappelen en broccoli af en stoom ze even droog.
Voeg de tomatenreepjes en een scheut tomatenolie bij de aardappels en broccoli en stamp het geheel tot een grove stamppot.
Schep de hamblokjes erdoor en bestrooi het gerecht met de fetablokjes.
Tips:
* Neem in plaats van broccoli stukken winterwortel.
* In plaats van feta is kruidenroomkaas ook lekker.
* Neem in plaats van broccoli stukken winterwortel.
* In plaats van feta is kruidenroomkaas ook lekker.
Eet smakelijk!
Bron: emte.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten